top of page

     StartUp
Smia             

Fra kunnskap til handling -

For studenter med tæl

NMBU logo

Om Smia

Vi guider deg fra entreprenørskapsgnist til startup i fyr og flammer!

Hvordan?

Ideutvikling: Vi arrangerer innovasjonssprinter og hackatons hvor du kan utvikle dine ideer og danne team. Vi gir mentorveiledning underveis. 

Videreutvikling: Vi har et inkubatorprogram for deg som alt har startet å jobbe på ideen din. Som en del av inkubatorprogrammet får du kontor på BIT innovasjonssenter, og vi hjelper deg søke midler fra Innovasjon Norge

  • Instagram
  • LinkedIn

Hva vi hjelper deg med

Få veileder og kobles med team

Har du en ide du ønsker å utvikle? Vi har en gratis veiledningstjeneste som hjelper deg utvikle din ide. Vi  hjelper deg også å finne et bra team til å ta ideen videre. Meld interesse og vi setter opp et møte!

Innovasjons-sprint

Bli med på innovasjonssprinten til høsten og utvikle din idé! Vårt tverrfaglige program gir deg muligheten til å lære innovasjonsmetodikk sammen med studenter fra ulike studieretninger, og samtidig bli kjent med besøkende fra norsk næringsliv. 

Pitchekveld

Som en del av vår innovasjonssprint arrangerer vi pitchekveld den 16/11. Dersom du ønsker å pitche for investorer meld deg gjerne på vår innovasjonssprint. Dersom du ønsker å se på for å lære, gi oss et pip så inviteres du til arrangementet som tilskuer!

Vårt fond

SEFiO fondet lanseres på Oslo Innovation week. Her kan du melde deg på!

Lage prototype

Mens vi driver med forretningsutvikling, er EikLab stedet å gå for produktutvikling. Eik lab er NMBU og RealTek sin videreføring av Eik Idéverksted, og er en satsning på studentdreven innovasjon og entreprenørskap. De kan hjelpe deg med progging, produktutvikling og prototyper! 

Kobler deg med akselerator

Når du har vært gjennom vår studentinkubator, og utviklet din første prototype og funnet din første kunde, hjelper vi deg videre til å skalere din startup. Vi hjelper deg å finne ut hvilken akselerator som passer best for din ide videre. 

Innovasjon Norge Søknad

For å hjelpe studenter å skrive søknader til Innovasjon Norge har EikLab faget  "TIN301 Idéutvikling og idéverifisering" sammen med NMBU. Dersom du ønsker å søke midler til et prosjekt, ta kontakt med oss eller sjekke ut Eiks fag under.

Medlemskap innovasjon-
senteret

Alle studenter som jobber med en forretningside kan benytte seg av innovasjonssenteret. Ta kontakt for en omvisning og registrering!

Studer 
entreprenørskap
og innovasjon

NMBU har flere fag i Innovasjon og Entreprenørskap, fordelt utover de forskjellige fakultetene. Les mer om noen av fagene du kan ta innen innovasjon, og vår master i Entreprenørskap og Innovasjon. 

Utvikling av arbeidsresultater fra NMBU

Ard Innovation bistår ansatte, forskere og PhD'er som er tilknyttet NIBIO eller NMBU med å videreutvikle dine arbeidsresultater til produkter og tjenester som kommer samfunnet til gode. Sammen med idéhaver lager de en helhetlig plan og strategi for finansiering og utvikling av idéen mot et marked. De tilbyr også frokostmøter, kurs og kompetansebygging innen innovasjon.

Testimonials

Monty Hatfield

StartUpSmia har hjulpet meg med å finne samarbeidspartnere, skrive søknad til Innovasjon Norge og å legge en plan for hvordan jeg skal nå målene for min start-up.

20.04.22

bottom of page